torsdag 23 december 2010

Levi Klausens bästa låt

En grym partyversion (ironi) av Björn Afzelius Tusen Bitar. Tyvärr tog ju Levi bort den från sin YT-sida någon gång kring valsegern. Men här är den igen.

fredag 17 december 2010

Stackars Levi

Då har musikkungen från Filipstad blivit utesluten ur Sverigedemokraterna.Kanske var bäst så efter hans klassiska intervju nedan. Vad kan det bli av honom nu det är frågan. Han har ju lite talang för musiken (ironi). Så kanske 100 procent party vore något för honom.



måndag 6 december 2010

Skulle vilja bli rubriksättare på Aftonbladet

Så fort någon dör exempelvis av knark, halkar på en tvål, manet eller som nu en haj. Då får det epitetet dödsknark, dödstvål,dödsmanet, dödshaj och så vidare.

Här är aftonhorans senaste artikel, efter att en tyska dödats i Sharm el Sheik, Röda Havet.

torsdag 2 december 2010

Den enorma hakan till Lulé

Sverige yngste riksdagsledamot Anton Abele (M) tänker under mandatperioden besöka alla delar av landet. På fredag inleder han långresan med besök i Luleå.
- Jag är med och fattar beslut som gäller hela landet och då tror jag att det är viktigt att få en helhetsbild, inte bara se hur det är i den egna valkretsen, säger Anton Abele till Politikerbloggen.

Anton Abele, 18 år, är Sveriges hittills yngste riksdagsledamot. Under mandatperioden planerar han att resa mycket i Sverige. Första resan blir på fredag då Abele åker till Luleå. Dels ska han besöka Norrbottens regemente I19 och dels ungdomsanstalten.

- Det är två väldigt viktiga besök, säger Anton Abele till Politikerbloggen. Ungdomsanstalten sägs vara en av de bästa och de har bra resultat när det gäller rehabilitering för de intagna. Jag vill lära mig genom besöket och se vad man kan göra för förändringar och förbättringar.

På Norrbottens regemente vill Abele se vad reformerna inom försvarspolitiken inneburit i praktiken.

Hade du själv velat göra värnplikten?
- Jag har inte haft tid att reflektera över det. Jag är den första generationen som inte fick någon officiell kallelse. Men jag tror att det hade varit intressant att få en grundläggande militär utbildning

Resan till Luleå är den första av en lång rad som Abele gör under mandatperioden. Han vill besöka andra platser än bara den egna valkretsen.

- Jag vill besöka alla delar av vårt land för att få bild av hur våra politiska beslut påverkat samhället i stort. Jag är med och fattar beslut som gäller hela landet och jag tror att det är viktigt att få en helhetsbild, inte bara se hur det är i den egna valkretsen.


Första besöket i Norrland?

onsdag 1 december 2010

Säsongspremiär

Idag var det oerhört kallt med drygt 20 hemska minusgrader. I morgon  kväll gör Storumans OS-hjälte säsongspremiär i magsjukedrabbade Östersund.

Årets Citat